Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takvih ljudi nam treba puno vise. Covjek treba bolje ovladati tom i drugim tehnologijama koje ce nam produziti zivote. To jest da covjek bude vitalan citav zivot. Ne razumijem sta ima lose u kloniranju ako se ovlada tom tehnologijom. Vec sada imamo milione jednojajcani bliznaca koji su prirodni klonovi! Protivnci zatrazite pomoc najblizeg psihologa!!!!!
HAHAHAHA ON DA KLONIRA PRIJE SOUTH KOREACA???? HAHA THIS DUMB GREEK BASTARD HAHA WHAT A SCAM HAHA nema on pameti da to ucini prvi, alo bre dosad ih je 50 reklo da su ali neko ce uskoro bas uraditi ali ne ovaj peder.
spacefucker, potpisujem sve sta si rekao
ALIJA IZETBEGOVIC
U ime nauke i ono malo morala sa kojom doticna ima kontakta,treba mu javno spomenuti majku u naravno negativnom kontekstu,ja lično nezelim iz razloga sto ga cekaju jos tesa ikusenja u bavljenju svojim poslom i naravno privatnoj sferi.Ko zna mozda mu zena ili kcerka rode krokodila ili neku genetski modifikovanu zivotinju.Nije mi jasno odakle tolka hrabrost(ovakvom tipu naucnika),da je ovov OK i prihvaceno,onda bi svaki kvazi naucnik,kao i ovaj radili to sto rade.Pljuc....