Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad su izbori u gliese?
hladno tamo u p.m.
Ako uzmemo u obzir da je gravitacija 3-4 puta veca, te da postoji zivot na njoj, to bi znacilo da su se ta ziva bica navikla na tu gravitaciju, tj. imaju mnogo razvijenije misice.
\"potencijalno nastanjiva planeta\"...a sta ako je vec nastanjena...ccc
pa dobro sve ove genocidne treba tamo poslati pa neka uzivaju
Evo malo bolje pojasnjeno: http://news.yahoo.com/s/ap/20100929/ap_on_sc/us_sci_new_earths
nedam ja swoju zemlju :P
PA TO JE SRPSKA PLANETA TO JE PLANETA RS TO JE DODIKOVA OBECANA ZEMLJA SRPSKA ZA BOSANSKE SRBE. RUSI VEC PRAVE HOTEL U SVEMIRU DA IMAJU SRBI GDJE ODMORITI USPUT.
hocel viza vaziti i za tamo?
20 svjetlosnih godina....heeeeee.....treba nam nekih 20 000 000 godina da dodzemo do te planete,nista od Evropske unije..
AAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH... ZNAO SAM MAJKE MI DA CE I KAD OTKRIJU VANZEMALJCE TVRDITI DA KURAN GOVORI O VANZEMALJCIMA HAHAHAHAHAHA!
uslovi kao u BiH nije moglo bolje kad se krece ??
We ma erselnake illa rahmete lil-alemin, \"Poslali smo te iz milosti prema SVJETOVIMA\"
@sandzaklija A da ima bate kad ti ne znas ima ko zna samo nemoj da si ljubomoran...mozes kod mene ko podstanar ;) nema ljutis !!!
Adano...A ima li neki plac na ova planeta? Ima li neki rođo u opština da nam završi dozvolu za gradnju...neki zemljak? ha? Adano...?