Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce u Šumskoj Republici da bojkotuju ovo istrazivanje ! Sto li ???
zar nisu srbi najstariji na planeti ?
zanimaj se ti o svojoj republici pusti Bosnu na miru
Ova trava vise zive od kapetana concordie... kojem prijeti kazna od 2500 godina zatvora
Zivuci? Over 9000 hiljada!!!
200.000 hiljada??? o.O
@ssss srbi nemaju polni organ oni seru i pisaju na usta
A i Boheja zvuci nekako svjetski da ne kazem evropski.
Ljudi znate sta sam ja zakljucio? Kad kazes Bosna i Hercegovina to nekako automatski podrazumijeva dvije drzave. Mi da bi napredovali trebamo jedinstvo i jednu jedinu drzavu. Ajde da preimenujemo Bosna i Hercegovina u Boheja. Tako bi se ujedinili i fizicki i mentalno tj emotivno. Nebi se svadjali ko je Bosanac a ko je Hercegovac vec vi svi bili Bohejci. Slazete li se?
Što si bolan toliko g.lup??? Pa jesi disleksičan, tj. ne možeš razumjeti tekst koji pročitaš??? Najstariji živući organizam, što znači organizam koji je najdugovječniji po godinama života i koji još živi, a ne najstariji po postanku. Umjesto da pitaš nekog ako ti nije jasno, ti se još i provaljuješ.
200.000 HILJADA= 200.000.000 :D
Cuj \"zivuci oblik\"!!! J.e.b.e.m ti gramatiku! Zar se nekaze \"najstariji oblik zivota\"???? Sta je bilo, jel vam se to mozak smrzo od onog silnog snijega?
\"živući\" ?
podojite srbima polni organ
mam.u vam procijenim sto ste dosadni sa ovim procjenama...