Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj tako osmanagiću, mogo bi te ja fetvom zaganjat - nemoj da ti svinjsku gripu pošaljem, kupio sam neke zemlje u visokom, valja to tušnut, možda i ne prodam, kontam ašcinicu otvorit kad se penzionišem - a ti mi sad o nekom neolitu, i to mlađem, ccc
A gdje je moja piramida?! Je li? Pa ja sam otkrio lice čovjeka na kamenčiću i vi ste to objavili. Dosad ste cjenili moj visoko naučni rad, ne znam šta vam se sad dešava pa objavljujete vijeti o nekoj Vinčanskoj kulturi? I u Srbiji sam otkrio piramidu, a samo jednu vijest ste objavili. Ne znate vi šta je prava arheologija, ccc. S poštovanjem, dr mr ultra mega giga naučnik dobitnik priznanja neke lijeve ruske akademije za prirodne nauke, rendžer sa šeširom SAM.