Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOZE LI U OVOJ BiH NESTO PROCI BEZ ``JEBENIH``GLUPOSTI???
MA JEBO VAM JA SVIMA MATER!!!!!!!!!
KAD NACIONALISTI PRICAJU O MARSU
Opet amerikanci prodaju muda pod bubrege bolje bi bilo da nahrane gladnu raju po Africi
Dragi prijatelji a i neprijatelji... da li vam je poznato da je prva ziva celija na zemlju stigla s marsa? Sto hocu da kazem!? Od te celije nastalo je prvo ljudsko bice: Hrvat! Hrvati su prva poznata bica u svemiru, sto znaci da su jos prije dolaska na zemlju zivjeli na marsu. SVAKA CAST! Stoga: Bog i Hrvati!
Sad bez zajebancije ali velika je razlika kad udjes u tkz RS. Pa ovaj debil sigurno zivi u nekoj opstini sto granici s federacijom pa pod tajnim imenom dolazi u internet klub .Za vas su dimni signali tehnika mamlaze srpski.Haha joj bijede i ono se nesto uskurcilo,e mamu vam jebem
Raule dodji u Srpsku pickice da vidis kakvi smo raj od vaseg smrdljivog pasaluka napravili! hahahahahahahahahahaha!!!! Smrt Turcima!!!!!!
Ovo se furaju na nas razumijes.Ko Panonika...jojjj sad ce ljeto...
Nisam znao da ovi iz RS-a imaju internet. Jebo li vam ratko i radovan majku.
Anonimni majmune nismo mi na MJESECU NEGO NA MARSU BUDALO pročitaj cjeli tekst pa komentariši
ma ludilo
sace tuzlacima da bude prrrrravo krivo heheehe ukrali im marsovci ideju
Sas viditi kad jos gore nadzu mladica i karadzica,zato sto ih niko nemoze naci u BOSNI.Gore su oni gore,picke se kriju na mijesecu-kazem ja vama.