Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene trebate pregledavati
što pare trošiti..dođite na ETF sve vanzemaljac do vanzemaljca
za ovaj projekat nam je potrebno vise milijardi ociju
Ne znam da li znate da avioni kad lete imaju upaljena trepčuća crvena i bijela svjetla...
Kome bi to ovdje vanzemaljci htjeli poslati poruku? Raznim vjerskim sektama, trulim političarima koji vode ratove zbog resursa, vrsti kod koje većina vjeruju u mitove i legende... ??? Jašta. Mogu nas promatrati kao kukce.
@Picard - vidjela sam sinoc neobicno svjetlo iznad Igmana. Nazalost nisam pratila do kad je bilo vidljivo misleci da je ipak zvijezda...
7 /27 jesi li dobar?
Caution 7/27
Znaci ja vam slikam NLO i ispricam pricu a vi me \'ladno proglasite ludim?. Eeee malo morgen. Fatajte ih sami
@Picard Kapla!
Sinoc iznad Igmana 10 min. se pojavio NLO. Lebdio je u mjestu i ispalio se u svemir. Nije zafrkavanje i ako ga je jos ko vidio nek ostavi koment.
Svemir nam se smije dragi Ismete...
Dajte meni, ja ću ih ugonjati.
Znaci ja vam dokazem da postoje vanzemaljci a vi se na tome obogatite? Ma n.a.p.u.s.i.t.e mi se!