Na sličan način će završiti i Sunce
18
Nevjerovatne rentgenske snimke umirućih zvijezda
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JUVEEEEEEEEE
To je Juve
Preteška je tebi i ta željezna.
fakat klixovaca u zadnje vrijeme,sve vise i vise \"starih\" vijesti,ali ovdje su sami sebe pretekli.ovo se desilo prije 5000 godina,vi sada vijest objavljujete...ccc....
Nisu rentgenske snimke a nisu ni Roengen snimke... ... ali hajde.. makar ste se potrudili...
sta sve nemaju Nasa i masoni ?!!!!
A šta misliš, odkud ti \"izniknu\" ako ga nema?
bog nije problem, boga nema
Imali de slika Dine merlina?
Naučnici što su otkrili, Kur\'an je otkrio prije 1400 godina. Samo razumom obdareni pouku primaju. Pa kada se zvijezde ugase. (Al-Mursalat-8) I kada se planeti razbacaju (Al-Infitar-2) Kada se Sunce smota (Al-Takwir-1)
ili sam ja neupucen ili nemate pojma sta pricate. znate li sta je uopce Rontgen snimak? Mislim kako nastaje, izvore, tijelo, povrsina i tako to?
ja sam komunjjara i volim uticnicu
jel ovo instagram?
E,našao si mjesto gdje ćešje naći. Sretno. Ašto se tiče zvjezde; Bog je Uzvišen i Svemoćan.
Hocu svoju zlatnu kasiku !