Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inace Amstrong presao na is.lam
ako si ti sletio na mjesec.. onda sam ja ( musko) kraljica engleske.. sto sad neko ne sleti na mjesec..?? samo glupi ameri vjeruju u ovakva sranje.. btw.. sta bude kad se bula posere? BULLSHIT !
Iz komentara se da zaključiti da je pravo kosmičko čudo kako u BiH nema jedno osam do devet stotina Osmanagića sa POD ŠEŠIRIMIA, i da nisu otkrili barem najmanje osamnaest tisuća ako ne i hiljada a možda i milja piramida.. Čudo je kako ne živi u svakoj ulici i zgradi barem po pet šest Torabija i sličnih \"naučenjaka\".... Čudo je kako nije svaki bosanac i hercegovac diplomirani čitać budućnosti iz viljuška, kašika, tanjura i ostale naučne opreme.... Jadna Bosna........
Isto ovako je i Bush pričao da je prvi put za napad na WTC čuo kada mu je jedan od njegovih ljudi prišao i na uho šapnuo da se \"desio stravičan teroristički čin\". Ovaj jado, Armstrong, masončić, nikada nije sletio na Mjesec. Ogroman novac je uložen u NASA-u, ali kada su shvatili da ne mogu izvesti takav poduhvat, morali su se nekako izvući pa su, naravno, lažirali. Da nisu to učinili nastao bi haos. Postoji bezbroj faktora zbog kojih nisu mogli otići na Mjesec i zbog čega je takav oblik putovanja nemoguć. I vidim da se svi hvatate Hadnog rata. Da malo više čitate ono što vam službena historija skriva znali biste da je i on bio isplaniran baš kao i svi veći ratovi u historiji čovječanstva.
82 godine doživio uprkos tolikim nivoima zračenja koje je fasov\'o tokom svojih letova ... stvarno je čovjek perfektnog zdravlja kad je još uvijek živ.
Hajde neka neko uradi prevod za ovaj intervju i neka stavi na youtube. To bi bio posao!!!!! HVALA
holivud je cudo , a i nevada !
ja sam pravi ares.kane. ne slusajte ove lazove iznad! Sve je laaaaaz, samo pusta laaaaaaz, sto se oko naaaaas u krug vrtiiiiiiiii
ovaj iznad mi je ukrao nick i sad se predstavlja lazno i ne razumijem zasto to rade?
@ svi ostali da se samo razumijemo, moja su samo prva 2 komentara odozgo...ostali mi mješaju nick zato ljudi...u polje nadimak UTIPKAJTE SVOJ NEKI NICK a ne nick kome odgovarate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eto to su neka nepisana forumska pravila.
dzaba je, neki prave huble, neki cern, a muslimani idu na dzumu
Tehnicki je moguce otici na mjesec, ali je skupo, za ljude koji sumnjaju u to nebi pomoglo ni kad bi amerikanci uveli redovnu liniju na mjesec.
If you can\'t make it, fake it.
Rusi su poslali covjeka u orbitu i time osramotili amerikance, i sta ti ucinis da osramotis ruse ? Da posaljes covjeka u orbitu, bio bi Drugi, a to njima svakako nije odgovaralo, nego onda moras \"poslati covjeka na mjesec\". Da su rusi provalili amere, onda bi i ameri uzvratili isto prema rusima i njihovim dostignucima.
Sletio je ali u AREA51
jeste sletio je na Mjesec jer je ona iz one priče o njegovom komšiji ispunila obećanje i oralno zadovoljila muža da nije ne bi. QED
@ares.kane Vidi, onaj ko voli teorije zavjera, nema tog dokaza koji se njemu može podastrijeti, jer će njemu uvijek biti u glavi ono \'\'ALI\'\'. Tako da se ja i ti do sutra možemo ovdje dopisivati, ali napretka neće biti. Ti si uvjeren da je slijetanje na Mjesec lažirano i O.K., ja s druge strane sam dosta knjiga pročitao, pogotovu od Von Brauna, njemačkog znanstvenika koji je radio za Nijemce rakete V1 i V2, u kojoj čovjek detaljno opisuje program razvoja raketnih motora. I opet ostaje pitanje, kada već spominješ Ruse, zašto ih Rusi nisu raskrinkali???