Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma odnijeli cigani, sta zna mali cigo sta je ostrvo
ja mislim da ga je dodik prodo rusima
ako vako nasi politicari nastave nestace i Bosne, sta ce google onda?
KASNITE critorKLIX 10 dana sa vijestima!!!
aliens...
Jeftin i priprost način da se proturi teza kako tamo ne postoji nikakvo ostrvo i prema tome eventualni radoznali avanturisti, koji ne znaju šta bi s parama, nemaju tamo šta tražiti.
LOST :)
Cionistički eksperimenti ne prestaju. Ovo ostrvo postoji, samo neki ljudi ne žele da mi znamo za njega.
:)
haha i ovi naučnici su pravi,...izmisljaju si poslove i zadatke i price da bi dobijali proracunske budzete i tako da bi uvijek imali posao :-)
Potopio ga lično i osobno glavom i bradom i sam samcat Jules Verne (Žil Vern) poslije završetka pisanja jedne svoje čuvenije knjige pod nazivom \"Tajanstveno ostrvo\" (1875). http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Ile_Mysterieuse_03.jpg/220px-Ile_Mysterieuse_03.jpg
Možda mene, ni bilo nije..Zamisli me.
VJERUJETE LI I DALJE U MEDIJE???
Znao sam da je sve bilo po istinitom dogadjaju, znao sam...
...yes ga čović dobro mahn\'o...
4 8 15 16 23 42