Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda budes ko brojler pile.. male rukice stomak ko Šešelj
Svaki veliki napredak u nauci i medicini propraćen je strahom od novog i nepoznatog, sve dok narodu ne zatreba lijek koji iz ovakvih otkrića proizađe. Nekada davno otvaranje ljudskog tijela je bilo ravno bogohuljenju, a na mjestima čak kažnjivo smrću.
Eto ga, za 50 godina date svoju kostanu srz I biolosko djete imas, ne treba ti partner. Ni brak, nista. Ljepota.
Šta je pouka? Nikad ne tražite partnera samo zbog djece. Ako želite djecu, možete i sami. Umjetna oplodnja, usvajanje, hraniteljstvo, rad u sirotištu ili domu. Uzimajte se jedino zbog ljubavi, za ljubav, kroz ljubav, uz ljubav, iz ljubavi. Zbog zagrljaja.
E to ce biti oni replikanti iz filmova haman
Kakve li su teorije teoreticari zavjere skontali na osnovu ovoga, ili cekaju da neki debil objavi video i iznese svoju teoriju, pa da oni kao osvijesteni blebetaju gluposti kako je drugima ispran mozak a samo oni vide istinu...
sto smo ubacivali, ubacivali smo ...
Još maternice da uzgoje i ne treba nas više nikako
izigravanje boga
Nevjerovatno programiranje matičnih ćelija. Veliki ljudski napredak.
Oni su bukvalno klepali stvari ovdje sastavljali dijelove i u sustini nrmaju pojma sta je to sto je nastalo, osim sto oponasa reakcije onog sto je njima interesantno.
To vam je kao kad imate auto na jednoj strani, a na drugoj strani imas ekser i kazes evo, to je to, napravio sam isto.
Znači toliko školovanja završi svojim očima vidi kako je to sve savršeno ono od mikroskopske kapljice nastane čovjek ili bilo koje živo biće i svako živo biće ima svoju svrhu postojanja sve je tako nesavršeno savršeno i kaže sve je to ba nastalo slucajno
Ne mogu se nacuditi komentarima... I onda shvatim da zivim u supku svijeta... Kao ljudi koji se bave embriologijom su 'nacisti' i 'fasisti', ali ovi koji se okrecu oko neke crne kutije i gadjaju demone kamenjem su normalni :D :D :D :D
To sto si ateista to je tvoj problem.
@Svijet Pa nisam se ja upalio budalastim komentarima na ovaj clanak, a 99% vas nema ni osnovnu skolu, mozda ste ucili prva dva-tri harfa u mektebu. Vi ste ti koji ste se upalili, kao da ne vidis sliku u ogledalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma oni ne mogu komarca napravit kamoli coeka ...suplja prica
da bi se jednooki ukazo treba prvo postaviti njegov sistem koji je baziran na samim lazima. kazu reci ce kisi da pada, usjevima da rastu, kontrolosat ce klimatske pojave,nudit ce spas od bolesti i nejmastine,rasjece covjeka na pola pa ce ga oziviti.... ne tako predaleke stvari?
Ovo prave za ove trandže i LGBT, još koja godina i izmislit će nešto da su spolni odnosi između muško žensko da se odmah zaraziš da se u ove projekte kupovine djece krene