Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
noktima po zidu je najgore
stiropor po staklu
Uuuuuuuu volim mokru vuni, volim čopati vatu i volim vaditi kuglice iz stiropora. Jeduno se ježim jad neko puca prste, onako sunhronizovano, prvo desna pa lijeva šaka. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA fuj!!!!!!!!!!!!!!! Valjda sam dovoljno kostiju polomila pa znam kakav je to osjecaj kad kvrcne :( grozota!!!!!
ja škripim zubima kad sam gladan... :(
Kad mi pukne špic na tehničkoj olovci AAAAAAAAAAAAA
A šta je sa nama kojima ovo ne smeta al zato kada dotaknem mokar vuneni šal hoću past u nesvjest... MRZIM MOKRU VUNU-------
veoma vazno otkrice
@Zvuk, ne cujes ali si cuo i to tvoj mozak pamti, i svaka pomisao na to stvara averziju i najezis se. Meni je najgore: noktima po zidu/tabli, pucketanje noktima, onda kada neko krene pisat hemijskom po papiru a da je nije skljocnuo, pa ono para... uzas zivi.
j.eb.o te zvuk kad se ja najezim od ove slike sto struze po tabli, objasni to, to ne cujem :S
Opet nisu dali objasnjenje... ti zvukovi u prirodi upozoravaju na smrtnu opasnost, oluju, lom stijene, drveta, zemljotres.... hvala
@Varg svasta vidim na klixu od komentara, ali varg vikernesa kao nadimak nisam ocekivao da cu vidjet ..
Najezim se kad vidim Dodika xD E sad ce poceti komentari :P
kurcem u picku
Stiropor na bilo koji nacin.
Kasnite, ovo je bilo davno na novoj tv