Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako volim ismijavati mitomaniju lets go: "Ruski naučnici su u krateru pronašli ostatke velikog svemirskog broda marke "Traktor" i u njemu dokaze o prvom slijetanju napredne rase ljudi iz svemira. Također, su našli i stari manifest napisan Vukovom ćirilicom u kojem piše da je moćni vojvoda Tvetelj spustio letjelicu u majčicu Rusiju, popio koju rakojicu sa starosjediocima i zaputio se put Rašlke da pravi veliku Srbiju ratujući sa Srbima muslimanima, Srbima katolicima i starosjediocima Albancima. Također su našli i ostatke stare crkvice u kojoj je održan prvi obred slijetanja sa nebesa i kandilo staro 150.000 godina i ugraviran tekst vladika Srbonije."
Ako nisu u stanju da skontaju otkud rupe prije samog silaska u iste onda je malo naivno i bilo očekivati da će to skontati kad siđu, šta su očekivali jbt, rupa - rupa!
Ovo Bosanac izgubio pola marke, pa
To sto oni traze vec odavno je otislo.
Moćne slike još moćnije prirodne pojave! Baš me zanimaju rezultati..
A šta je sa mračnim laktaškim kraterima?
Svi znaju da Bake dolje ima vikendicu.
i sta su nasli......vjerovatno srbe oni su najstarija nacija na svijetu
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!
Izgleda kul, ja bih od ovog napravio atrakciju za ekstremne sportove