Kako znamo kad je neko nepošten
0
Naučnici otkrili "detektor laži" u našem mozgu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tehnicki sam obrazovan sa VSS, ali kad vidim ovake tekstove, zapitam se za svoje mentalne sposobnosti???
http://quraninauka.page.tl/Mozak.htm
* u mozgu
Sve, al sve zavrsi sa politikom.Neki imaju \'\'detektor lazi\'\' i mozgu, a neki nemaju mozga!!!
gl.upane gl.upi, mi znamo da oni nas lazu, samo sto smo pi.cke pa im ne smijemo nista...u face nam se smiju, i opet sutimo!!!! ne koristi silajdzic nikakvu metodu, nego vidi da je narod gl.up!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iXcIO9aEN8s
Arsla je bog..
sta bi reko doktor arsla na ovo
e vala se naso pravi komentirati o prevari :s ako ce te ko prevariti to je bosanche, a cisto sumnjam za ovo dvoje navedeno, kojima je obraz preci od sake para
dzaba sve.Nasi politicari su nadmasili sami sebe.Gotov 20 godina lagat je pravo EBENO.Silajdzicu koju metodu ti koristis?
Uvijek znam kada me Sandžaklija i Šiptar lažu , a slažu i kada samo otvore usta.