Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ce doci na svoje, samo nas nece biti.
Oko ove rupe samo neka nagađanja. Sad se, kao, smanjuje, a najveći zagađivači (USA, Kina, Indija) nikad nisu ništa poduzeli po ovom pitanju. Dok nas u bogatoj BiH tjeraju na EURO 16 norme za izduvne gasove auta, da bi autoindustrija zaradila još više, najveći zagađivači neće da potpišu ni protokol. Neke su industrije uzele veliku lovu na ovoj rupi, sad se smanjuje, pa će opet početi rasti, pa će neko opet zaraditi, a ovce će se i dalje šišati.
Ozonska rupa nema veze sa izduvnim gasovima od auta. U tekstu lijepo piše da je još '96. obustavljena proizvodnja freona.
zabraniti lakove za kosu i dezodoranse...ima safuna i vode, pa se redovno kupajte i nećete smrditi
ma zabraniti i safun,ima žare i pepela.samo ekološki pa neka i smrdi