Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lavovi su MOŽDA pojeli srpsku nejač.
@susjed iz Hrvatske A čije je Sunce??? Kako mu se đed zvao?? :D
Uh šta će bit kad podrigne
Prijatno sunce moje :-)
Mozda,,,mozda sam i ja spavo sa Sekom Aleskic,mozda
nemoj dzaba, nisi :P
Sad znamo odakle su Srbi dosli.
Možda sam i ja sad pojela kolač, a možda i nisam, ali ova praznina između mene i viljuške govori mnogo te je kolač vjerovatno 'pao' u mene.
ooooo sunce... pojede li se šta?
čisti kanibalizam....
pojeli ste nam mozak davno i krv popili na slamku
Allahova snaga je ogromna i neizmjerna, ali večina insana koi su stvoreni Njegovom voljom u svojoj zabludi i zatucanosti to nevidu.
Sunce moje!
Pojeli smo je mi svojim postupcima.
More bit bidne...
haj ba nekom drugom tu priču nisam ja levat
avonsi proždrnuo, nada karala se, on se prepo tebe, il ton s tarete
Nauka je daleko od nauke otkrivene su samo sitne stvari. Planetarni sistem je kao sistem atoma. Sta to drzi elektrone da ne odlutaju a sta da ne odu u jezgru tako se isto moze reci za planete. Gdje je kraj svemu? Planeti iza planeta a sta je na kraju ? Dal je moguce da negdje ima kraj? Bojim se da ljudcki mozak ne moze to dokuciti i to se kosi sa naukom . jedino Bog zna I to je i dokaz da samo nesto uzviseno moze tako sta stvoriti.
na okupu ih drze subatomske cestice ... nas svemir je samo dio multiverzuma tako da je o kraju svemira besmisleno pricati. pogledaj par dokumentaraca pa mozda shvatis i neces se odma na boga pozivati. poz
Kako bih volio da sam ovo sve razumio.Dzaba procitah sve.