Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki put kad čitam ove naslove kako su rješili problem ćelavosti, a na kraju teksta stoji da nisu, opadne mi još malo kose
Svakih pet godina ista vijest. Džaba me trzaju :D
podsjeti me na south park, kad su k*rceve uzgajali miševima na leđima :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ih... kad je dino merlin pronaš'o taj lijek. a dok ga nije skont'o, sve je lokalnoj jaliji dav'o po cvaju da ga zovu "čupo".
prije će dlake na tabanima izrasti nego nove na glavi. samo da se zna.
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=290482
Nije li sintagma "liječenje ćelavosti" nekako malo diskriminirajuća? Mislim, do prevodioca je, ali strpaste ljude među bolesnike.
U nas svi u parlamentu celavi!!!
I sta cemo kad svi budemo super lijepi i kosati?
to brijački lobi financira istraživanja, najprije plaćaš sjetvu (kose), a potom kod brice svakih mjesec dana žetva (košnja)
...zaokružen proizvodno - prerađivački kompleks :)))
striži ovce biće vune
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...j­ebe se brusu vilisu :)
i pije Badu Pitu
Ja sam čula da su Rusi pronašli lijek protiv ćelavosti još ihihi - presađuju oči na čelo!!
:D