Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako, ali sigurno nauka svojim dostignucima izbljedjuje religiju i cini je potpuno primitivnim shvatanjem zivota. Jednog dana ostvarit ce se san Johna Lenonna iz njegove pjesme Imagine. :)
Ako ce ovo biti na nivou BiH, RS nece da ima nista sa ovim....
... kreiralo anihilacijsko oružje, bio bi to horor svih horora.
... moći. FISIONO oružje je veliko zlo. FUZIONO oružje je još gore. Ako bi se ...
Vrlo mračna strana ovakvih istraživanja je u tome što danas živimo u vremenima kada je u čovječanstvu doživotno obrazovanje opasno zanemareno, uz višak rastuće destruktivne ...
Guruuuuu lažu nas, je li tako?
uskoro, poznata fraza iz star trek-a, SCOTTY BEAM ME UP, uskoro...
...apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstarakcija umjetničkog akta uopće, de jure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije vlastite inferiornosti i vlastitog infalsizma. bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili. no, to svakako nije tema ove naše emisije koja se zove izvorište. tema naše emisije je uvijek u životu bila stari drevni narodni običaji. nalazimo se podno naše poznate planine NIZBRDICE. u samom dnu nizbrdice smjestilo se jedno selo čije ime još ne znamo, ali selo koji krije jedan stari drevni narodni običaj. evo tu su domaćini pa da pitamo kako se zove ovo selo. dobar dan. o, dobar dan. evo malo s mladom iz provincije. odlično, fino. možete li nam reći molim vas kako se zove ovo selo? veselo. veselo bilo i tebi i nama svima, kako se selo zove?
samo oprezno s tom tehnologijom....ko zna sta jedna micro black hole moze prouzrokovati.
EMIRE, ako jedes svinjetinu onda tvoja prica ima smisla.
Lazu kjafiri da napakoste vjernicima.
OVU BRAZILKU NIKAKO VIDI JOJ STOPALA FUJ AKO ŽENA NEMA LIJEPU STOPICU,MENI ODMA PADA.......
DEČKI DANAS JE VAŠ DAN IMA TE LJEPOTICA DA SE NAGLEDATE SAMO OVA BRAZILKA JE OBREZANA KRSTOM,
znači znalo se al\' nije se moglo dokazati???sad se dokazalo da sve ima i svoje kontra.....čekaj,čekaj.....zna se al\' se nemože dokazati da Bog postoji......znači i njegov protu pol mora postojati đavo????
pocelo je pocelo...