Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna genocidna tvorevina ovih neandertalaca :)
Ovi neandertalci vode porijeklo od genocidaša, dokazali su ovi to. :D
Nije istina, genocidasi su najstariji narod.. Stariji su i od ameba i paramecijuma zajedno. A kasnije su genocidasi dozivjeli veliku pogibiju na Atlantidi. Tako da u velikim pogibijama ovoga naroda kroz vijekove, najteze pada ona sa Atlantide.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E .ebo im ja mater...
je.bo mu ja mater (pračovjeku)
Pa koji neandertalac moraš biti da vjeruješ u neandertalca? :D Stvarno, svi koji vjerujete u ovu bajku, 10 kroz 10 ste idioti!!!
Čuj "izumrla vrsta neandertalaca", koja je to živa vrsta? Valjda samo vrsta neandertalaca, šta će vam ovo 'izumrla', to se podrazumijeva brate..
zar ima ljudi koji i dalje vjeruju u sranja od price da smo postali od majmuna??
a od cega smo postali?
Eto kako nacionalizam zatruje i naučne članke i sve ostale, *** majku četnicima, ustašama i balijama, od balija u prvom redu ovog HEBEM RS što svaki članak zatruje nacionalizom *** li pas mater balijsku zatucanu.
njemu treba jebat majku pred njegovim ocima
http://2012-transformacijasvijesti.com/alternativna-medicina/sjemenke-kajsije-marelice-ubijaju-stanice-raka-bez-stetnih-nuspojava
100% isprobano i djelotvorno, u blizoj mojoj familiji :) koga interesuje, ima fenomenalnih proizvoda u Tiensu, posebno kordiceps i ikan! osobi koju znam doslovce unistilo metastaze...
Nebitno sto je stara vijest ali i druga istrazivanja su potvrdila da je kancer u nasim genima i da vjerovatno jedino genetika moze pomoci promijenom gena. slicno je vjerovatno i sa drugim bolestima koje smo dobili od predaka.
Jezgra sjemenke kajsije, prirodan lijek i prevencija protiv kancerogenih oboljenja. Uobičajena preporuka za prevenciju je 5-7 sjemenaka u toku dana. Kod slučajeva raka 2-3 puta povećati . Imajte na umu da industrija koja se bavi rakom, prema realnim procjenama, raspolaže godišnje sa preko 200 bilijuna dolara širom svijeta. Postoji mnogo različito pozicioniranih udruženja u sklopu te industrije koji bi ostali bez posla kad bi presušili izvori novca zajedno sa objavom vijesti da su se pojavili jeftiniji, mnogo manje štetni i mnogo efikasniji lijekovi koji su uz to i lako dostupni.
pa eto , kreni s prodajom i uzmi im te pare. mozes kombinovati s nekim ekspertima koji isto tvrde za petrolej/gaz. Par sjemenki,2 deci gaza i zdrav ko dren ,a pare kapaju:)
ko ne vjeruje neka samo ukuca u google VITAMIN B17 a potrazite vitamin b17 u apoteci,pa da vidis imal. sjemenka od kajsije ima vitamin b17 Pripadnici plemena Hunza, spremaju i suše kajsije, ništa se ne baca, meso kajsije i sjemenke se suše, sve se jede (osim tvrde kore sjemenke). Ovo je jedini narod na svijetu koji nikada nije imao ni jedan slučaj raka!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Srbi su neandertalci hahahahaha
sjoo, nisam vidio tvoj koment do sada, mora da si i ti njihov potomak :)
Jok ja bola.........tvoja sestra i dijete nerođeno su njihovi potomci
Zbog Neandetralaca smo nasljedili gene za veci mozak te bolje razmisljanje te je prisustvo njihove geni razlog sto smo pametniji od Afrikanaca
Potpisujem!
profulali ste: neandertalci su bili fizicki pouno jaci od homo sapiensa ali npr. nisu poznavali umjetnost pa se pretpostavlja da su mentalno zaostajali
PRIKAŽI ODGOVORE (5)