Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A imaš vremena ostavljati nepametne komentare po internetu.
Do coline kape ides putem preko vraca prema trebevicu. Ne mozes fuliti. Vidimo se gore!
Kakve zvijezde kakvi bakraci, ko da smo porjesavali sve ovozemaljske probleme pa nemamo pametnija posla neg zurit u nebo? A da mozda put u Evropu ne vodi precicom preko Mlijecnog puta? Svašta. Koje dangube.
bilo je i vrijeme ,samo kod nas medjeda nikog nije briga za zvjezde
Treba otici, mozda ce biti kakve dobre gudre tamo!
sve to me nešto podsjeća na hipike... okupljanje na otvorenom i gledanje u nebo, slušanje muzike uživo... a la woodstock by sarajevo night! ako ništa, kad dobijemo pravu zvjezdarnicu, vi ćete se moći smatrati poslijeratnim pionirima astronomije u BiH... sretno... ustvari, to se kaže rudarima. astronomima jedino čovjek može reći: vedro!
Nikada nije kasno poceti se zanimati za astronomiju. Red je bio da se ovo obnovi. Moze li mi neko reci kako da dodjem do Coline Kape? Jel ima neki prevoz? Hvala.
ma džaba je gledati u zvijezde kad smo u ovoj zemlji svi mi pravi vanzemaljci
Kako se moze doci do gore?