Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema vise ni sarajlija u sarajevu, ali zato ce uskoro biti vize za vas sa 12%, pa izvolite na lignje ako dobijete vize :D nego gdje je najbolji kremenadl u sarajevu? sad kad vam je sve halal i po islamskim pravilima, ima li jos takvih restorana uopce?
@@ares.kane nego gdje je najbolji kremenadl u sarajevu? sad kad vam je sve halal i po islamskim pravilima, ima li jos takvih restorana uopce? ------ Dobro pitanje, odgovori covjeku! Ili nema vise takvih restorana, jer nema u njih ko da ide? Koliko ste ne-muslimana protjerali NAKON RATA iz Sarajeva? Sto se bojite popisa? Hajde odgovori na pitanja ako SMIJES POGLEDATI ITINU U OCI! Lazete gore od Milosevica 1990-tih! Vidi se da je ucenik ( B..A..N..U..) pretekao svojeg ucitelja (S..A..N..U..)!!!
I belive I can fly ;)
Nisam znala da se izgleda mi biolozi dijelimo na kopnene i morske biologe. Možda ima i vazdušnih. Vrlo loš prijevod sa engleskog.
moze i nas tihic da leti ,cim prdne i rasiri usi.. XD
to sto pojedes na jadranu su smrznute argentinske lignje globalizacija jarane
kladim se da paljanski papak ares.kane ne zna ni kako lignje ni kako Sarajevo izgledaju ;-)
...ma je.bo ti ja ma.te.r zaludjeni jesi cuo i to bez vize joj uletim u sred tvog nekadasnjeg stanista na 9 mjeseci...pa napravim malog mujic tvog polubrata! koji te l.ku.ra.c ovdje dovodi sr.ati a nije vala ni tema, nego si kuci zakompleksiran vlastitim problemima ocigledno pa trazis ventil...mrs s.tok.o!
...eh eto ja to ko neznam...a jel to iz kese iz frizidera lignja ko na moru svjeza to je sad drugo pitanje,zar ne? :-)
jarane ti kao da zivis u semizovcu a ne u sarajevu, u sarajevu lignji na svakom koraku u svako doba dana i noci
vidi proleti lignja. vidi proleti jos jedna lignja...ma mora da im je gnijezdo negdje u blizini:)
....eb.em vam sunce, sad mi se jedu przene lignje, a hajd ti to sad nadji u sarajevu :-(((
"Lignje mogu letjeti samo unazad." Kao i nasa svjetla buducnost.