Sličnosti od zajedničkih predaka
0
Moderni ljudi se nisu ukrštali sa neandertalcima
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oooo danas bilo struje u šumskom entitetiću pa smo mogli malo komentarisati hehehe
ako se sjecate onog genocidasa MILORADA KRAJISNIKA.. e ono vam zivi primjer da neandertalci jos uvijek postoje. na svu srecu lokalizirani su unutar srpske populacije. :)
Pa Bilja Plavšić je i doktorirala na Krajišniku.
Jel\' i vama Bahulj izgledom vuče na ovog sa slike ?
Ovo \"otkrice\" je staro vec par godina,jer su vec ranije pronasli neke ostatke nenadertalaca u nekoj pecini (vec sam zaboravio tacno gdje) i dokazali su da su oni sasvim dvije razlicite vrste i da su se medjusobno unistavali...
Mozda nije bilo masovnog mijesanja jer su Neandertalci i Homo Sapiensi uglavnom bili neprijatelji ali tu i tamo jeste bilo. Kako drugacije objasniti fizionomiju i sve ostalo kod npr. Momcila Krajisnika? Ukucajte Momcilo Krajsinik i Neanderthal u google images pa cete i sami vidjeti da je ukrstavanja bilo.
sta ti ko.nju glu.pi neandertalski svaljujes svoje rasne osobine ne druge pa sami se hvalite na svojim forumima kako ste delije: svi krsni, dugih ruku, dlakavi pri rođenju - maljavi po tijelu, plecati=ramenati, grubih crta lica, cetvrtastih vilica, temperamenti, impulsivni, kratkog puberteta te brzog prelaza u adolescenciju... Pa Cvijic za vas kaze da ste glupi ko abortirani oposum Malo pogledaj literauru pa ces vidjeti kome navedeni opisi odgovaruju - Homo Neandertalisu ili cak Homo Erectusu.
Slikala ga Aiša.
kad je ovo uslikano??? nikad, istinita slika kao i clanak
u jbt, ovaj isti ja!!!
Najnepredvidljiviji komentari ikada. Genijalni ste, nema sta.
Meni lici na frojda :D Ako cemo tako, glupani
da prostis vise lice na one likove koji se motaju oko one kralj fahd dzamije
Pgledajte k´o da mu je Dodik Brat....!
Ove neandertalce nije stvorio Bog nego šejtan. Bog je samo mene stvorio a ja sam dalje sve sam \" Napravio\".
rasisti