Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enko jede sasvim obicnu hranu i pije sasvim obicnu vodu. Za razliku od zutih novinara i njihovih \"simpatizera\" koji vole da jedu ZUTU hranu (vrlo cesto i tamno SMEDJU). A uz to ima pase i ZUTO pice od dr. Dabica, zato i pisu ovakve NEBULOZE.... A metere im TANDRCU jeb.ivjetri... Oni sami MASTURBIRAJU svoje \"pametne\" glavice i pisu suplje novinarske CLANCICE. Naravno i \"dopustaju\" KRITIKE.
Enko aj ga loma sviju ti... mamare ti se slon nahrndachio pametne. sta jedes majke ti kad si tako pametan?
Ovaj Sa-x je toliko nepismen da je ovo preslo sve granice, cini mi se da se zapravo radi o smisljenom zaglupljivanju naroda, a ne samo o pukoj nepismenosti i neprfesionalnosti. UZAS! @Enko27 - svaka cast na komentarima, potpisujem!
@True, CIGO sto mjenjas imena ko CIGO KONJE.... Evo opet mene....(ko panj zapaljen) Upravo tvoje SKRABANJE pokazuje zasto je ovo \"vijest\" a ne NAUKA. Ovakvi \"novinari\", kao sa sa-x, jedino sto mogu proizvesti sa svojom \"popularizacijom\" nauke jesu samo MEDVJEDI, na primjer imenom i prezimenom Brundo Sesirdjic, koji VJERUJE u PICE, dal\' tudje il\' svoje nije bitno, al\' bitno je da su pod SESIROM.....jer su to onda prave \"bosanske\" PICE....pa ih zbog toga bosanski \"brundo\" i obozava. (Izgleda da su \"cupave\" pod sesirom)(Mogu i \"njihove\" PICE bitno je samo da su \"cupave\").
@Enko27 a sto se dedica pali ko sibica ebe mi se za NASU ili NJIHOVU pice su bitne ali ne napuljske nego bosanske blize su
@True RAZGUZ.ONJICE Nemam ja nista PROTIV da se ljudi obrazuju, ali imam protiv LAZNOG informisanja, RAZGULJIVACU, jer ce ti mladji od 40 godina, pomisliti da je to netko u NASI upravo sada, ovih dana smislio, a ne da je ova NAUCNA TEORIJA starija i od same NASE koja je osnovana 1958. A sad, True RAZGULI u SESIRDJIJINU unutrasnjost. Pa javi koji se miomirisi tamo nalaze.
ne znaju kako zacepiti rupu na dnu okeana, a znaju kad i kako je nastao mjesec.
autore, idi kopaj njivu i obrazuj se malo ccc
@Enko27, Pa nismo svi rodjeni prije 40 ili vise godina. Sta je lose u tome da se ponovo objave neke informacije i da se mladje generacije, ako ne obrazuju onda upoznaju sa nekim rezmisljanjima, vjerovanjima, itd. Nego, prestani pametovati i ako ti se nesvidjaju vijesti i novinari ... razguli!
Drevni sumerski spisi govore o ovome, ali dzaba. Danasnja nauka se ponasa identicno kao i srednjovjekovna crkva.
torpedo je nastao kad je par huligana torpedovano iz jedinog pravog fudbalskog kluba...
A pazi ovo: \"... da je Mjesec jedini Zemljin prirodni satelit koji je nastao...\". Cuj smatraju, zar zemlja ima jos prirodnih satelita?
4.6 milijardiiiiiii joj sta se jos na Sa-x nece cuti. Ali razumjem da svako danas moze da vodi portal ovakve vrste. U svakom slucaju hvala za trud i za skupljene informacije koje se mogu procitati ovdje. LOL
Ma ne znam gdje ovi ludi naucnici izbrojase ovih 46 miliona godina majko moja pa ovo je lud zbunjenog u mozak sve je puklo
Lijepo rečeno.