Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa moja baba bi znala kako je nastao *PA BOG GA JE STVORIO*
niko drugi nego ON!
:O
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kako li je to samo mudro i inteligentno stvoreno
Upravo tako
hahah redakciji klixa, drzite se vi traceva i objavljivanja gluposti ostavite nauku nekom ko zna o cem se radi ili barem primjenite onaj pojam istrazno novinarstvo
Piramide u Visokom sa svojim energetskim djelovanjem proizvode ovaj omotač, megalit u tunelu Ravne je zaslužan da se elektroni odbijaju .
znam ja kako je nastalo al vam ne mogu objasnjavat dugo traje a nebi ni skontali :)))
Kuku onome koji dodje na ovaj Klix da bi nešto ozbiljno, da ne kažem pametno, pročitao..
Ima Boga!
kakav misteriozni omotac, pa poznato je vec 50 godina da nas zemljino magnetno polje cuva od suncevih solarnih oluja. evo pise ovdje: http://bs.wikipedia.org/wiki/Zemljino_magnetno_polje Na Engleskom/Njemackom je jos detaljnije objasnjeno
Samo vi nagađajte, odgonetajte, ali nikada NEĆETE, NITI MOŽETE, doprijeti i dostići BOŽIJE SAVRŠENSTVO STVARANJA!
@Durin, IZ TVOG KOMENTARA SE DA ZAKLJUČITI KOLIKO SI TI OBRAZOVAN!
@tiha hanuma neces niti, ali oni ce bar prosiriti vlastito znanje. a ti ces se zadovoljiti svojom izjavom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srbi kad su "slijetali" na Zemlju postavili da ih ne sprži sunce dok kolju i ubijaju.
Čuj ne zna se kako je nastao ! Nastao je zbog razlike u brzini kretanja tečnog jezgra Zemlje i čvrstog omotača. Samo lupate ovdje kao da ste plaćenici crkve !
Upravo tako
Ima veze jer bi autor ovog teksta sutra napisao da se ne zna ni otkud kiša. Od Boga ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ma poklopilo se par slucajnosti i samo od sebe nastalo...ko i sve drugo...
Slazem se
e super ste pametni, kolike su sanse da se sve tako savrseno uklopi, od univerzumskih dimenzija pa sve do nikroskopskih, da sve ima svoju funkciju, od drveta do buba, od covjeka fo miliona savrseno uradjenih insekata, i svi sa svojim sposobnostima i ogranicenjima u savrsenom ciklusu koji radi kao masina. pa samo kad bi se zemlja jedan metar iz svoje ose pomjerila otislo bi sve u pm. ima neko ko to odrzava, Stvoritelj i kome odrzavanje ne dojadi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A mozda su i vanzemaljci. Dobri neki ljudi...
Ah cuj mozda. Pa naravno da jesu