Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U toj zadnjoj (od zadnjih) odaji nalazi se balzamovan Semir Osmanagic, covjek ciji identitet je preuzeo srpski varalica Dragan Dabic, poznat po otkricu smijurije piramide Sunca i Mjeseca..
A. Buric:\"koji na kostima predaka i rođaka ne bi gradili državu, a pritom su za slijeđenje puta Alije Izetbegovića, neka se prisjete da je on u trenutku kad je mogao birati između toga da bude pobjednik uz ratni zločin ili potpisnik mira, izabrao da bude ovo drugo.\" Da razjasnimo osnovno - PROTJERIVANJE NE-BOSNJAKA SA VECINSKI MUSLIMANSKOG DIJELA JESTE PO ZENEVSKIM KONVENCIJAMA G.E.N.O.C.I.D...! Protjerivanje je forma genocida. Dakle, g. Buric je iznio L.A.Z da G. Izetbegovic nije izabrao g.e.n.o.c.i.d. Iseljavanje JESTE g.e.n.o.c.i.d, a jos je veci z.l.o.c.i.n. jer je izvedeno planski i pod premisom zalaganja za m.u.l.t.i.k.u.l.t.u.r.a.l.n. o.s.t. javno, dok se ne tako javno sprovodilo c.i.s.c.e.n.j.e...bosnjacki kontroliranog teritorija.
srbine kaze se faraon a ne fareon kaze se hodja a ne odja a pop se kaze op i nadji neku svoju stranicu gde pripadas vidis da te ovdije svi gu.e i je.u
Robo0t ce otkriti sliku Srbinove MAME u intimnoj poziciji sa faraonom AKADEMIKUSOM, a u potpisu ce stajati SMRDO Chicha Draza...
je dobro poznato šta se krije iza Semirovih vis:očkih pir.a.m.uda: pohlepa, bezobrazluk, manipulacija, lopovluk, mržnja prema obrazovanju i uvlačenje u ghu.zi.cu aktuelnoj vlasti.
MA POŠALJITE IM ONOG VISOČKOG MAMLAZA I BILMEZA....TAJ LAŽE ZA 100 ROBOTA ZAJEDNO...
Kad se na jednom mjestu sastane nestručnost iz više segmenata, onda se jave ovakvi komentari
Piramida je izgrađena po zapovijedi faraona Keopsa prije 2.500 godina p.n.e. hiljade robova je vuklo visetonske blokove kao u filmovima, ziva istina a granit su obradjivali bakrenim alatom jesu majke mi.
slusaj smrdo Edo nemoj vise casno ime Chiche Draze da uzimas u ta svoja prljava usta. Chicha Draza je imao u svojim redovima bezbroj cestitih muslimana sa kojima se borio protiv fashizma i crvene kuge
koja fajda sto ce istarzivati
A sto ako otkriju dodika gdje ti je*e mamu??????
srbin glup si ko k.....c sa tim svojim naci ispadima. Teleportiraj se u 45 i uzivaj sa Drazom Mihajlovicem.
\"Piramida je izgrađena po zapovijedi faraona Keopsa prije 2.500 godina p.n.e\"
hahahahaha STA AKO ODKRIJU FAREONA KAKO PRAVI IZMJENE DEJTONSKOM SPORAZUMU
I probiju ta druga vrata, kad tamo sa druge strane Osmanagic kopa! Hahahahaha :D