Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ste svi uzeli pametovat a pola vas preko stele zavrsilo osnovnu skolu pokopajte ste idioti
Mjesecari se javljaju i na Sa-X-u. ne kuju vise konje, sad su presli na golfove i zabavljaju se na kompjuetima. Oho napredni neki mjesecari! :-)))
Kad su Bosnje davno bili na Mjesecu... \"Mujo kuje konja po Mjesecu\" Hahaha
Ma sta Bosnje znaju o zavicaju! Mejjtef, polu-mjesec i zvijezda i vozi dalje. Cudo je i da ne misle da je Titan mladji Titov naslijednik ili neka vrsta legure. Sta ces.... zrtva loseg skolstva. Hoce to kad krenes u mejtef prije nego sto posteno prohodas. Zahvalite Mraziji na vasoj demonstraciji neznanja.
U pravu si, Titan je Saturnov mjesec,a ne prsten, samo da se zna...
JOj nemogu da vjerujem kako su iz dana u dan sve nepismeniji MJESEC TITAN a ne kamencic prstena od saturna idioti
\"Izvor\" \"nauke\" - Daily Mail ???????
Kreteni jedni mongoloidni, radi se o teorijama, ne sirite dezinformacije kroz naslove, ebo vas zuta stampa u cmar.
i tito i jna su p1cke.
sta je p1cko, hoces da ti tatu ubacim u onaj podrum iz kojeg su ga sandze cupali za kosu jer se nije htio boriti protiv jna?
uspu, zoom66 je p1ckica, znaju sve vazece sluzbe koju celiju u gvantanamo bej ce zauzeti :) zivjela demokracija i sloboda od komunista, fasista i vehabija!
daj mi adresu da ti dodjem onda, da popricamo, posto si tako hrabar.. da vidimo ko je izdajica
znam !!! nek posalju musliće da vidimo u sta će mutirati xD xD
j.e.b.e.m ti mater izdajnicku djubre jedno... g.u.zi.c.u si prodo za par dolara i funti... p.i.z.d.o ... koliko si ga puta p.o.p.u.s.i. o zapadnjacima... volis njihovu k.i.t.u.
Ma ono je fotografija sa Orlovačkoga jezera