Japanci najavljuju kloniranje
0
Mamuti bi mogli zemljom hodati za pet godina
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja tebi
KLONIRAJTE TITU!!!!
joj ovih japanaca vise :S
sad mi se gleda ledeno doba
Kloniram ti mamu pap.a.n.sku i pr.im.it.iv.nu, dok ne klone od qurca!!!
HOĆEMO HIĆU. HOĆEMO HIĆU. HOĆEMO HIĆU. HOĆEMO HIĆU. HOĆEMO HIĆU.
BOLJE DA KLONIRAJU HITLERA DA MALO OPAMETI CIFUTE.
predlazem japancima da mene kloniraju. Mene svaka treba a ne mogu stici sve.
prde murat, nemere se durat
prno mahmut nemo\'sh dahnut
Nije mi jasno ko daje dozvole za ovako nesto da se uradi??? Što će nam čudovišta koja su davno nestala, još malo pa će i drakule, hitlere i Staljine početi klonirati, sve što nije ok... Čuj koristit će tehnologiju istu kao i kod kloniranja miša!? Pa zna li taj tupson da može nešto na krivo da pođe i šta onda kad to bude već rasprostranjeno i prisutno svugdje u svijetu???? Jebaće nam ovi znanje!!!
Ja ne skontoh ovaj tekst,jel ovo hoce od rusa da naprave mamute pa treba od njih uzorak da uzmu japanci ?
pa to je tona mesa, djecem to okrenut na raznju
Mamuti vec hodaju zemljom, pogotovo Bosnom i Hercegovinom.
Da nije bilo razloga da izumru, ne bi se to ni desilo. Kako mrzim ove ljude što se igraju Boga i hoće da promjene ono Bogom dano... Šta nam treba, još malo da počnu dinosauri preovladavat\' ljudskom rasom kao posljedica neuspjelog kloniranja... ma daj
Nemoj molim te, dosta sto je jednom dao S(V)rbima jednu JNA na raspolaganje i tako im pojacao iluzije o \"nebeskom narodu\", i sto je \"ignorirao\" odnosno diskriminirao 5miliona muslimana u bivšoj jugi tako što je uveo \"Srbsko-hrvatski\" jezik i sto je srusio jednu Skender-pašinu DZamiju u centru grada samo da bi ateisti i bludnici imali gdje svoje vrijeme tratiti...itd...itd...itd....itd...Nemoj molim te!
nisu ovi japanci dobri nikako