Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da od automobilskog lobija smiju objaviti podatke u kojima se vidi konekcija malignih oboljenja i izduvnih gasova, svi bi si kupili bicikle. Bravo Kopenhagen.
@Cydonia omiljeni dizelaši su šampioni...
@Cydonia U danskoj (Kopenhagenu) je ogroman broj malignih oboljenja. Doduse nisu u pitanju plucni karcinomi nego svi ostali. Ljudi masovno umiru...
U danskoj na smetljistu mozes naci bicikl koji u sarajevu nebi prenocio dvije noci pod katancem u podrumu zgrade
@krofna5 ne možeš, jer je taj bicikl završio već u Sarajevu u podrumu zgrade
Zabranjeno i prditi
Bravo Danci!!!
Al su zato prvi po islamofobiji.
@SpoonerIsBack e to je jako bitno, ko je koje vjere, to je bitno samo budalama kao sto su Bosanci!
ma nema tu one ljepote kad spavaš s otvorenim prozorom, a uz mahalu taman ide VW-ov 1.6 dizel s pretkomorom i čujem ga onako u polusnu i dok skontam jel san ili je java taman se počnem gušiti u snu
Noooroood znooooo!
Rjesenje zagadjenja je veliki grad sam po sebi.Treba izbaciti kurde,turke,balkance,somalijce pa ce biti manje zagadjen
@Tiberiuss glup si. nemam energije da ti objasnjavam.
@zize budalo obisao sam citav svijet, u kopenhagenu sam bio najmanje dvadeset puta, pa ti pricam sta sam ja svojim ocima vidjeo.
@gooUser1588529247 To je onda jos zalosnije, ako nije samo tvoja mastarija, sto si obisao citav svijet i opet takav seljober...
gejevi sve
@sanjo87 pa pisem o kopenhagenu, to je tema. a globalno zatopljenje ne postoji, to je sredstvo za ovce da se drze pod kontrolom, nesto tipa korona.
grad gdje je pucnjava svaki dan bukvalno izmedju arapskih i turskih i somalksih bandi. Grad gdje ispred skupstine viori lgbtq zastava, grad gdje je u centru pored najveceg trga, napravljen jos jedan trg koji nosi naziv lgbtq trg ili trg duge. Grad gdje je svake druge godine lgbtq olimpijada, a da ne pricamo kad je gejparada, da promovisu u skolama i cak skole vode djecu na tu divnu manifestaciju. nemoj te mi sad minuse zbog cinjenica koje sam ovde napisao.
@gooUser1588529247 Grad medju najsigurnijim u svijetu ali bosnjo koji ga ne zna naci na mapi zato moze da sere. I jarane izadji iz ormara vise pa nece bit potrebe za lgbt pricom bezveze.
@gooUser1588529247 To za LGBT je tacno sve sto si napisao.Uz jednu opasku,Dansci ne propagiraju da postanes gey ili uce djecu da treba biti gey.Oni uce djecu da ima mjesta za sve i da svi imaju ista prava.Radi se o ljudskim pravima na kojim pocivaju moderne demokratije.Da ne treba nekoga mrzeti ako je drugaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)