Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej bre kako sam lep, kako se ne seti neko da klonira mene.. I bilo bi lepo kad bi mi mogao klonirati par komada Deena.. Znate, noci u pecini znaju biti veoma dosadne i tuzne, pa mi treba nesto kao on da se malo pozabavimo itd. ( supak mu je bre sladak ko´tulumba ) A dosta mi je bre vishe onih lojavih kita po manastirima ! Pomoz Bog ! Vas Chika Rasha ( www.pechina-manastir.spc / [email protected] )
Onda su ovi misevi pali s Marsa?
Da probaju klonirati KM u Euro, to je već nemoguća genetika.
Mene Mujo klonira svaki dan dok ne klonem.
Ma nećeš otić u zatvor radi kloniranja love, al ćeš izazvat inflaciju i kakva ti fajda.
Nemam ja nista protiv tog kloniranja. Mozda jednog dana kloniram pa jedno 50 kako da kazem "mene"
moze, pa zavrsis u zatvoru! a to mozes preko skenera! vrlo jednostavno :))
on nema svoje ooon!
eeee... stari... to nije carolija... to je mirakul...!!!
to nije kloniranje to je carojija koju upraznjavaju nasi misnistri bolje od Koperfilda - sad pora ima, sad ih nema
das meni lovu (moze i nekom drugom misnistru)... to se zove pretvorba vlasnistva... ne da se lova nece klonirat, nego je vise nikad uopste neces ni vidjet... a ja kloniro... a sta kazes?
Moze li se kako lova klonirati?