Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast.Svako ko je istinski u nauci ,nije tu zbog nagrada ili para, već zbog znanja i napretka sviju nas.To su pravi ljudi,prave veličine.
Svaka čast. Divim se ovoj ljudskoj gromadi koja uprkos najvećem momentu i časti koju jedan naučnik može doživjeti ipak ispred stavlja svoje studente i svoju nastavničku dužnost. Ovakva posvećenost čini velike ljude još većima!! Moj naklon do poda!!
cuj nikom nije rekla a doslovno je slikaju dok prica na tel
Sta znaci zdrav ego! Rijetkost, jako tesko naici na njega ali evo, ima pokoji. Svaka cast gospodji naucnici.
Bravo 👋👋👋
Sto ti je obicna i normalna zena, na balkanskim prostorima zena koja radi u opstini u kancelariji pravi se vazna kao da je kraljica.
Vratila??
naklon do poda... Ovakvi ljudi su moj uzor.
Rijec koju trazite je "Dosljednost".
Kakve su ovo bezveze vijesti... šta rade naši laureati Jala i Buba???
Toliko je toj nobelovcicevoj nagradi opala vrijednost
vrati ikonu babetino
Svako bi se vratio da završi predavanje,, i to slatko... nema to veze sa skromnošću
Da sam bio na njenom mjestu, i ja bi se vratio na cas ali bi im rekao: Fck you all! Nakon toga bio dao odkaz i fino zivio od nagrade
Pa sta je trebala otici kuci
Pa nije to skromnost, nego posvećenost poslu, ozbiljnost i racionalno ponašanje. To je normalno ponašanje kod normalnih ljudi.
Pa šta, i Sebija nije prekidala predavanje kad su joj javili da je diploma fake, skromna žena