Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"15eura gram-do znatno vise za rijetke meteorite"!!!Stvarno su cesti da su neki i rijetki,haha...
Šupljiraju, ja već vidim kako ovi iz 'oriona' nose komadić na analizu i onda zovu telefonom i kažu; 'bogami paša možeš dobiti 30 maraka plafon, jer ti je meteorit star samo 2 milijarde godina, a fraer nam nudi 4 za petobu stara 3 ipo milijarde, hoš-neš javi na ovaj broj, eto vidi na 'piku' ako ne vjeruješ. Joj klošarska posla, a šatro oni kao 'astronomi' neki, više mi liče na Stupske pijačare.
Izgorio je. Taj dan ja mislio rosa pada, kad ono prah od izgoretine. Gdje je god pao prah prašuma narasla. Evo sad gledam i ibretim se.
u sred' meteorita se nalazi fosilizirani fes, znaci bosanski meteorit .
Dok se svijet okreće istraživanju svemirski prostranstava. Slanju letjelica na Mars, kod nas je top vijest padanje i prolaz meteorita. Kao da i dalje živiom u ranom neolitu.
izgorio cim je skontao da je bosanski :)
ne znam samo po čemu je ovo "bosanski" meteorit...ne znam ni čemu ovolika pažnja ako ih već na dan desetine hiljada padne....
e nek vi imate eno ti bandera pa se moli pred njom
Jednom je i meni pao u Slavoniji. Onda sam izgorio...