Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije...ovaj..jutarnje... Zalje..zaljevao sam pesticidima..polje..iznad..iznad B...Bukovice...kad se iznenada na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio neki....objekat...nepoznat...koji je bio blještav...u stvari mijenjao je boju...u u stvari bio je žut... Zelenkaste boje. Povremeno.
Haj svjetlost, al' dje ba detonacija?
I MENE JE IZNENADIO HLJEBA MI KIJAMETSKI DAN SVE PISE U KURANU TO OVI KINEZI JEDU KEROVE MACE SVJET OTISO U TRI LJEPE...
Ma rusi nešto eksperimentišu garant...
hoće li ovo ikad kod nas biti?
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Ne znam sto, i ovo nije 'naucno', ali mene od ovog u Tajlandu nekako malo jeza hvata, ovako kad si u gradu o ovo gledas iznad kako pada. O onaj u Sibiru, iako jaci i porazbijo prozore na zgradama, nekako mi lijep i 'romantican' bio, tamo pada i sjaji iznad Sibira, divljine, tajge i jezera i rijeka i medvjeda i vukova Sibirskih, i nekako 'pase' u taj ambijent i izgleda lijepo ko dio prirode i divljine. O ovaj iznad Bangkoka vala ne svidja mi se. I don't like it. Ima ocjenu 1 od 10 od mene i pada na ispit.
one day in Bangkok and the world's your oyster, You'll find a God in every golden cloister :D ima nešto u tom Bangkoku
Bangkok je mrak grad! Planiram jos jednom otici.
Kud puklo da puklo
Iznenadio hin meteor, ko snijeg nashe komunalce u decembru!
nisko se spustio ;)