Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kojoj nadmorskoj visini je Stolac? Elegantan nacin da dodjemo da izlaza na more :) Da hoce porast za 50m metara pa da luka bude u Istocnom Mostaru.
ma ako bude smak svijeta, ja odoh vala u Njemacku
Ako nas Nazif Gljiva ne spasi, niko nece...
Par komentara 1. Neka zaokruže na 10 metara rasta nivoa mora za sljedećih 100 godina.... 2. Ovu temu niko ne komentariše i niko joj ne pridaje nikakav značaj.... 3. Kusta je shoopak !
Zenica, Olovo, Kakanj, Maglaj, Lukavac, B. Brod...sve su to crne tačke globalnog zagrijavanja iz FBiH...pa svaka nam čast!
zar nece 2012 smak svijeta? buahaha