U Rusiji pronađeni otisci i dlake
0
Istraživači potvrdili: Jeti zaista postoji!
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo i mi naseg jetija dodika : )
Ovo su sigurno pra djedovi srba
e cuj utrostrucio se broj tih bica , a uopste jos ne znaju ni da li postoje??? zar je samo meni ovdje nesto nelogicno???
a šta je onda drekavac, majku mu!
Pa ako znaju broj njihove populacije onda znaju gdje su hahah
Ma to su oni sigurno nasli Dodikove dlake i stopala!!!
kaze u clanku: \"..tvrde naučnici i istraživači-entuzijasti\" citaj: ublehasi koji nemaju pametnijeg posla a.k.a. Semir Osmanagic i raja:)
to je dodikov brat od tetke, malo zabradio previse
Najvise Jetija ima na Balkanu.
Zašto nazivati jetija \"neman\". Da nije ubio nekog ili izvršio masovnu egzekuciju. Veća \"neman\" su ljudi, a pustite jetija na miru.
oca mi vidio sam jednog u svrakinom selu ceka trolu
Ovo je ba neki DNK gen mutirao od nebeskog naroda kada su se s Venere doselili na planetu pa su ga poslali u Sibir da od njega nastanu Rusi i da oni stite Nebeski narod ako zatreba na Balkanu. Prvo je postojao Nebeski Narod i Nebeski Jeti pa su tek prve bilje , bakterije, virusi, itd nastali od njih. Da sve bi ovo bilo tacno da se u historiji samo Dobrica Cosic pitao. On je inace expert za DNk, za biologiju, za astronomiju i matematiku i fiziku i hemiju. Srbi ne bi znali da su Nebeski narod dok mi Dobrica to nije rekao. Ja da sam Srbin ubio se, a i da jesam Srbin prije bio, hvala Bogu da sam pameti dosao pa vise nisam Srbin odnosno Servin odnosno Sluga. B je na cirilici V pa Servi postali Serbi. A zanimljivo na tastaturi su V i B jedno do drugog slova. Mozda je u pitanju i stamparska greska, genetska svakako jeste.
Penju se na Mount Everest Bošnjak, Hrvat i Srbin. Naidju na mracnu spilju, te izvlace sibicu ko ce ici da je istrazi... Bošnjak izvuce najkracu, i krene unutra... Sulja se on sulja, kad vidi Jetija kako maze karinu od pola metra bocicom ulja... U.sere se Bošnjak od straha, pocne se suljati van, ali ga Jeti uoci i brutalno ga siluje. Izlazi Bošnjak, sve mu neugodno... Ovi ga pitaju: - \"Daj reci, sto je bilo!?\" A on ce: - \"Unutra je Jeti, slomio sam mu nogu, Hrvatu, samo udji i dokrajci ga!\" Udje Hrvat, sulja se sulja, kada vidi Jetija zivog i zdravog kako karinu od pola metra maze bocicom ulja. U.sere se i on od straha, pokusa se iskrasti, no Jeti ga vidi i nag.uzi i njega. Po izlasku ce Hrvat: - \"Slomio sam mu i drugu nogu, Srbine, ulazi i skrati mu muke!\" Udje Srbin, kad se iznutra zacuju demonski urlici.... Bošnjakuu neugodno: - \"Znas, moram ti priznati da mu nisam slomio onu prvu nogu!\" A Hrvat ce: - \"Nisam ni ja drugu, ali sam mu uzeo bocicu sa uljem!\"
Sta je tu cudno, ima ih kod nas u vladi na izvoz. Mozda to kad su Dodik i Tihic bili na zimovanju pa papci nisu pokupili smece za sobom.
Ovo p.i.p.o. ode po mandarine
ljudi pa i mi imamo ovo stvorenje u BiH, zove se dodik
Prica se da se Dodik po noci pretvara u rutavog Jetija a kolega mu Slavuj u Gargamela :S