Ranije slali pacove, kornjače i crve
15
Iran poslao majmuna u svemir
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...oni šalju majmuna u svemir...a mi hoštaplere u parlament...
lansirali dod.ika
Ma sta kazes, poslali Ahmedinedzada u svemir? Neka nek vidi malo svijeta, mozda nesto i nauci, recimo da skine zenama vrece sa glava. Bas me zanima da li vanzemaljske zene nose vrece na glavi, onda bi imao opravdanje za svoje nindze.
Kako se prerpoznaju ampak i gagarin ? Ponjuše se ispod repa !!! Pa zapjevaju "Smrdim ja smrdi mi kolega, sinovi smo naroda sa neba" i poslje toga zalaju iz redakcije kliktioriksa, onako čisto srBski..
Bosnjacki Svjetski Kongres najostrije osudjuje odluku da se ne dozvoli gradnja minareta na medjunarodnoj svemirskoj stanici, cime je medjunarodna zajednica dokazala svoju islamofobiju i odlucnost da nastavi genocid nad bosnjackim narodom cijele galaksije.
Mi ulazemo protest sto nasa muslimanska braca nisu dresirala majmuna da zaustavi medjunarodnu svemirsku stanicu da minutom stajanja oda pocast zrtvama Srebrenice.
zasto bosnju nikaqda nece poslati u svemir? zato sto bi se razocao kada na polumjesecu ne bi nasao dzamiju!
Enko daj šapu! Uh izvini, zaboravio sam da vi niste dresirani. Još hodate u čoporima po gradu sa divljim psima. Nije do tebe.
Budalo ti uopće nemaš pojma tko je Gagarin, sto potvrđuje gornju izjavu o naobrazbi majmuna. Nego da te pitam, znaš li koja je razlika između Bošnjaka i majmuna? ... čovjekoliki majmuni postoje, a još nisam čuo za čovjekolikog Bošnjaka.
Zapravo su poslata DVA majmuna: 1. Živko Josilo - član posade 2. Ampak - kapetan U vrlo bliskoj budučnosti planiraju poslati još DVA majmuna: 1. Mile - ne može biti nikako kapetan 2. Gagarin - "kapetan" Prva se kapsula zvala SS-1 (SrbinSrbin-1) a druga će se zvati RS-1 (RusSrbin-1) Primjećeno je da su ove životinje jako "pitome" ako ne dobiju ništa za popiti sedmicu dana. Prosto ih se ne može prepoznati..
@commi:"...kakve su šanse da pošalje klixove komentar - idiote ?...ono, u jednom pravcu... " pa to vec rade, svo smece su poslali u sarajevo, a sad medjunarodna zajednica radi da tamo i ostanu, tek toliko da se zaraza ne siri
@@memo Ovo je nepobitni naučni dokaz da je lakše obrazovati majmuna nego muslimana.
@memo:"neka sta se sprdate...pa nisu piloti jos utrenirani....kad budu, zamjenit ce majmuna" jadna ona zemlja u kojoj su majmuni bolje trenirani od pilota! mogu mislit ko im vozi putnicke avione!
Opet ovaj portal koristi google translator. Nije majmuna nego muslimajmuna, ali ionako nije neka razlika, pa je ovaj put svejedno. Osim toga kasne po hidzretski. Rusi su to uradili prije pedeset godina. Izgleda da su ovi opet otkrili toplu vodu. Visa uzaludna...
Nadam se da će uskoro Iran prestati sa ovim primitivnim i barbarskim aktivnostima i da će ubrzo te jadne životinje zamijeniti pravim nuklearnim bojevim glavama, kao što su to davno uradile normalne civilizovane nacije.
Bravo za Iran.Muslimanska,cestita,moralna i napredna zemlja. Nek place zapad koji ne zna ni sta je moral ni stid ni nauka.
joj zamislite kad zapocne INVAZIJA IRANSKIH KORNJACA IZ SVEMIRA :-D dosle kornjace da uniste Izrael... joj sto bi ovo bila odlicna parodija. - napraviti film :-D ahahaha