Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle ti zaboga ideja da nisu primjetili kišu asteroida ? Misliš ako tebi nisu rekli ili razvikali novinarima da onda nisu ni vidjeli. Valjda si uvjeren da su kiše asteroida tako rijetka pojava da vrijede pažnje u novinama. Pročitaj nešto o asteroidima i koliko su učestale kiše asteroida, nemoj se više prosipati ko riža.
sta je ovom liku j.... hehehe
...da upravo tako...ako neki policajci ne kažnjavaju onda znači da SISTEM NE RADI :-) ... nek si i ti jednom u pravu...al hajd ba nabaci si neki nik...nije teško drug...ako hoces ja cu ti ga pribaviti...to sto ti pises to se pise inace u textu ako do sada nisi skontao...
postoje policajci koji kažnjavaju ako voziš nepropisno pa te opet nekazne svaki put.. jel to znači da ne kažnjavaju?
...et sad sta vjerovati....lafo nisu primjetili kišu asteroida koji su prošli pored same zemlje a ovamo bi gledali šta se dešava u najdaljim galaksijama... ko koga farba vise im nemozes znaci nista vjerovati...ili sve znaju pa ne kazu ili nista u stvari neznaju samo crpe novac :-)
lik se napušio opet