Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mi da počne lijepo kada pročitam ovakvu vijest. Hvala vam!
Na brzinu skuckan komentar s ciljem skupljanja lajkova. Ispalo ti slovo n od silne zurbe.
💃
One su već pobjednice za mene,s obzirom da je konkurencija ogromna.puno sreće želim.
Cestitke !
SAD, Kanada, Singapur, Tajvana, Francuska, Indija, Litvanija, Rusija - wow, i mi medju ovim drzavama?! :D Bravo, cure, svaka cast!
Zna li netko kako doci do jedne od ovih djevojaka, da mi otvori profil na facebook- u ?
bio... dizel... aaaa... a, sta je sad, kad je prije BIO dizel? Sta, lozika? Kako da uguram pilece perje u Golfa dvojku? Ove trebe nis'normalne,ocam'! Skladistenje hidrogena u pilece perje -sh'o? Da se onda koristi za farbanje kose? Science Fair 2015 -je'l to greska u kucanju, pa trebalo pisat' Hair? Hairli nesto u 2015. godini, ali ne kontam ovo Science... jbg,tesko... I jos ka'e "vezani za vodu" -kako'sh nekog il' neshto vezat' za vodu, bolan ne bio?!? Aaaaaa, claaanka...
Da si išao dalje od 4 osnovne znao bi malo fiziku i hemiju pa nebi bio toliko zbunjen !
E, moj feluga, da si kojim slucajem se ocesao od ironiju ili parodiju tokom svog skolovanja, znao bi je lakse prepoznati... Mozda je lakse da "nacrtam": KARIKIRAM! Ima ljudi koji kontaju o cemu se ovdje prica. Oni su, sistematskim djelovanjem, ucinjeni da budu manjina... Hajd', sa srecom, lagano...
Lijepe.pametne.divne.bravo.bravo
Siptarska prezimena a i neke uzgajivacice tovnih pilica!
Cure vi ste fantasticne.... future leaders. Nek je sa srecom i hajirli
A STO SE IZRADI, JA KONTO TO SU MAJKICKA I CVIJANOVICKA, ILI NEKE SLICNE POLITICKE GLUPACE. HAHA. SVA CAST DJEVOJKE VI I OSOBE KAO VI TREBATE VECI MEDIJSKI PROSTOR KAKO BI NAM DJECA IMALA PRAVE UZORE.
Gledaj djevojaka i intelekta... A kod nas vrhunac intelekta je kad propovijedas da avioni zaprasuju ljude,i da su klimatske promjene pri tome negiras sve moguce zakone fizike i hemije.. Ne kaze se djabe... Od 10 osoba,8 ih je glupo.A samo dvoje pametno,i to od dvoje jedno je samo naucno obrazovano..
*da su klimatske promjene laz*
Mi imamo isto u Bosni "intelektualce" i "experte",osvojili su bezbroj doktorata na sljedecim temama kojih je zaista mnogo,kao sto cete i sami vidjeti dragi moji i drage moje =) A teme su... 1.Avioni nas zaprasuju 2.Amerika krije vanzemaljce. 3.NASA ubija ljude. 4.Vakcine su zlo 5.Rak su izmislili doktori iz Italije 6.Klimatske promjene su laz (kao i zemljotresi) 7.CIA uzrokuje i pravi zemljotrese i cunamije 8.Astralnom projekcijom do istine. 9.Masoni,Iluminati i Tom i Dzeri vladaju svijetom 10.Slijetanje na mjesec i na aeorodrom je lazno i neutemeljeno 11.Farmaceutsku industriju je osnovao Al Kapone i Pablo Eskobar 12.Alternativnom medicinom do zdravlja. 13.Alternativnom matematikom do poboljsanog budzeta 14.Alternativnom hirurgijom do kvalitetnog presadjivanja alternativnih bubrega 15.Harun Yahya i naucne lazi 16.David Icke,prosvjetitelj 21.Vijeka 17.Levitacijom do mjeseca 18.Meditacijom i reinkarnacijom do besmrtnosti. 19.Rothschild familija vlada vinogradom u Foči
ovo su prava djeca. AFERIM!
dok im vrsnjakinje ovdje razmisljaju moze li se napiti od biodizela.
Aferim cure , nek vas sreca prati .
Ljepotice puno sreće i aBd In Sha Allah da svoj projekat realizujete ! :)) Da ostvarite što bolji uspjeh , svaki korak ka naprijed , svaka pobjeda, upsjeh je veliko i primjer mlađma da ne treba odustajati.
bravo cure, predivne ste! za vas samo nebo je granica! thumbs up