20-godišnje istraživanje
0
Dinosauruse s lica Zemlje "obrisao" asteroid
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije Chuck Norris odgovoran za nestanak dinosaurusa!? Bio sam u zabludi citav život.
Dobro bi bilo da neki \"asteroidić\" bubne negdje oko parlamenta, ne bi li i one dinosauruse iskorijenio.
@prethodne komentatore Koji ste vi moroni... ovakva istrazivanja su vrlo bitna za prezivljavanje ljudske vrste u slucaju velikih prirodnih katastrofa i masovnog izumiranja zivota na Zemlji... Sve se ovo moze sutra desiti, a da bi barem mali promil populacije prezivio, bitno je znati sve faktore.
i ja sam vidio kad je komet pogodio dinosaura i on je nestao,eh sta ces neko u to i vjeruje
bolje bi bilo da su hranili gladnu djecu u africi nego sto su neki kurtoni lafo nesto istrazivali i trosili ne zaradjeni novac na q.r.c.e.v.a istrazivanja o tome kako su stradali dinosaurusi
de bola vidi ima li kakvog posla negdje ,sta si se dinosauruza svezo :D