Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znam da sam ukrao par venerinih brijegova a za ostalo nisam siguran...
Šta ima, ***nja?
Jest vala :-)
ha, evo jedan stari vic kao varijacija na temu. oni koji znaju nek ne zamjere. Popeli se Rusi na Mjesec i hoće da pokažu čitavom svijetu svoj uspjeh. Kako će, šta će - ofarbaju Mjesec u crveno. Poslije njih se popeli Amerikanci. Kako će da zajebu Ruse, a sa pokažu da su i oni bili na Mjesecu - napišu Coca-Cola preko čitave površine. Poslije njih se popnu Bosanci. Kako da zajebu i Ruse i Amerikance, a da pokažu da su i oni bili tu - dodaju ispod natpisa, BLAŽUJ d.o.o.
Pa ako smo mi ukrali venerin mjesec ko je onda ukrao nas?
Za to pitanje najbolje je da pitamo...Mjesec.
Kad nasi politicari cuju da se i mjesec moze ukrasti
Dave ne seri da je zemlja ukrala mjesec od venere ne bi se mjesec udaljivao od zemlje nego priblizavao . cinjenica koja je dokazana laserskim mjerenjem mjesec se svake godine udaljava od zemlje za jedan cemtimetar .
udaljava zato sto zemljina gravitacija slabi iz godine u godinu..ima neki dokumentarac na tu temu ne znam tacno kako se zove googlaj..
nemam namjeru googlati jer je taj dokumentarac glupost kao i ovaj clanak . i to si ti nesto pomjeso , gravitacija nemoze da slabi moze samo da se povecava . kolika je gravitaciona sila jednog objekta zavisi od njegove mase , sto je veca masa jaca je gravitacija , zemlja ne gubi svoju masu nego dobija . po procjeni na zemlju dnevno padne 4-8 tona prasine i manjih meteorita na zemlju ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve kradljivce treba objesiti na nekom mjesnom trgu....
Ma to je Mujo marno...cak je to i u pjesmi otpjevano. Kuje Mujo konja po mjesecu............
Noćas je k'o lubenica, pun mjesec iznad bosne. Nemo' ko da bi ga mazn'o...
Hoce to planeta zemlja.
legenda kaze da su Zemlja i Venera kruzile oko Mjeseca, al Venera mu nije dala da pridje brijegu pa sad Mjesec kruzi oko Zemlje.. Prico mi djed!
jesmo ukrali smo :P eno vam 3 u prijedsjednistvu oni su za to krivi , mi samo slusamo sta nam vodje kazu ;DD hahhaha
Dobra je teorija. Ko je onda Zemlju ukro Mjesec ako je Venera imala jedan a Zemlja nijedan? Đe se lopovčina sakrila?
...nisam, majke mi :)
...dolazi ISIS komet...jedva cekam komentare vehabija kad ugledaju novu sjajnu tacku na nebu velicine mjeseca :-D
Kometa se zove ISON ili C/2012 S1 :) I ako sve bude kako treba (ako se ne raspadne na vise djelova dok se bude sve vise priblizavala Suncu) moci cemo da je vidimo golim okom vec u novembru :D
http://www.youtube.com/watch?v=gpPuK-6v7vY ...e'o ti "kometa"...i tebi i vehabijama :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)