Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos kada se ne bi cekalo po nekoliko sati u posti .... ne mozete reci da su gradjani krivi. dajte nam podatke koliko su to dana bili prazni salteri u sarajevskoj opcini centar. koliko znam uvijek je bila guzva.
Momci struja ste, pogotovo taj prvi
Ne znam ljudi...meni je nelogicno da na jednom dokumentu kakav je licna/osobna karta ne pise adresa prebivalista. Tako danas ako npr. hocete podici neki kredit u banci a posjedujete novu CIPS licnu kartu morate otici u vasu mjesnu zajednicu koja vam izdaje potvrdu o prebivalistu odakle banka uzima podatke. Zar je tesko bilo ubaciti i adresu prebivalista???
Još kad bi se u okviru tih novih mogucnosti omogucilo da se gradzanima unose imena u bazu i prezimena sve bi bilo OK!!!!!!!! Moje prezime baza (softwer) NE PRIMA !!!! Na šta se potroši 16.000.000 KM narodnih para samo u 2002 godini (Izvjestaj_MCP_02 .pdf). Jel da ljudi čekaju na sisitem po čitav dan u redovima. Što ne odoste malo do šaltera u Šopingu??? Ko li samo napisa ovakav prilog, de malo pročitajte okolo i postavite ODABRANOM društvu kakvo pitanje u ime građana. Dosta je ovih naručenih natpisa.
drop database cips;
komunjare u saradnji i korumpciji sa vlasinama... nekupujte njihove licne karte imamo mi i svojijeh Muslimanskih licnijeh karti... procerajmo vlasine iz Bosne u njihove majcice serbije i rvacke. djihad je nasa sudbina ! TEK BIR ! ALLAH UEKBER !!!
takve stvari traju dok prorade. ali super ideja. samo naprijed...
Ja sam cuo dosta oprecnih stvari o CIPS-u od sve najbolje do sve najgore. Medjutim, ako se sistem pokaze uspjesnim i pouzdanim, mislim da bi postojala mogucnost izvoza odredjenih komponenti na strana trzista pogotov ako bi cijena bila konkurentna. U svakom slucaju, sa srecom.
ja kolko znam ovaj projekat je propao zbog stalnog "padanja" sistema. fuj nije mi jasno kome cestitas
Momci su extra, svaka cast, samo naprijed