Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dokle vise ovolika nepismenost na Sarajevo-x. Sto se brukate, pogledajte samo naslov: \"Cijena poremećaja mozga godišnje košta...\" Bruka.
ne razumem zasto je ovako skupo pa ja to imam za dzaba
@dijagnoza nece dugo trajati, jer ce uskoro , sa liste esencijalnih lijekova ukinuti najpotrebnije /koji se ne placaju/.
Dakle - dijagnoza covjecanstva: HRONIČNO LUDILO
Na jednom medicinskom seminaru govore doktori o uspjesima Englez kaze ;-mi smo 1 pacijentu presadili sve unutrasnje organe i nakon 3 dana je vani i radi ! Amer kaze :- mi smo 1 pacijentu presadili cijeli kicmeni stub i nakon 3 dana je vani i radi ! Bosanac;- mi imamo 3 predsjednika bez mozga i vec je pola drzave vani i radi !