Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spusti se ti na zamlju malo, šta si se vazdigo!
Ko zna gdje je ovaj žuti bio. Liči na Bakira i Sebiju.
kol'ko nebeskih srbendi je vidio u svemiru?
E ta ti je vrh.
"Odo se spustit na zemlju malo"
KLIXU, NIJE BIO U SVEMIRU, NEGO VAN ZEMLJE, SVEMIR JE SVE ŠTO POSTOI, I MI SMO U SVEMIRU
A kako se gore posti? Svako pola sata iftar?
Ovaj Malezijac je igrom slučaja bio gore za vrijeme Ramazana pa je zbog njega malezijsko vijeće izdalo fetvu kako da se klanja, posti i sl. u takvim uslovima. Ako te baš zanima, pronađi tekst fetve :) https://en.wikipedia.org/wiki/Sheikh_Muszaphar_Shukor#Spaceflight_and_religion
To ti ozbiljno... A ima li "ota" fetva za raju na šafrafu (globusa)? Ili su svi dosad pocrkali od gladi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka te gore, sranje ovamo.
Zemlja je ravna ploča https://www.youtube.com/watch?v=hkJTz_j3YTY
@thegamer Prije dvadeset i kusur godina priča o online touch-screen generaciji je šprdana sa kiselom frazom "puno gledaš zvjezdane staze" tako je i sa parametrima koji bacaju sumnju na sferičan oblik Zemlje jer je to kao "dokazano" , a velika većina čak ne zna ni obim tj. površinu Zemlje.
@thegamer Visoko ima piramide!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)