Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti si još gluplji...
\"e ti se izgleda pravo razumijes u istoriju.. u iraku i siriji je prvo vladalo hriscanstvo hiljadama godina prije dolaska ovih tvojih\" AHAHAHAHAHAHAHA, kako si samo glup jbt, hiljadama godina veliš?!
Lazu pravo, kakvi njihovi strucnjaci sa univerziteta ovo je nas Semir piramida Osmanagic otkrio. Samo on zna sta je bilo prije 10 000 god.
pa kako su naselili u to vrijeme Britaniju kad je bilo ledeno doba, mozda ljudi vole zimu.. veze vi nemate.. pa Britti ili britanci su Kelti to zna i malo djete, a anglosaksonci (germani) vladaju sa keltima u britaniji.. Kelti su starosjedioci Evrope. i Bosnje su keltska plemena !!!!! Kao i Illiry! Tako prije mjesec dana engleski klimatolozi izjavise da ce ova zima biti najtoplija u zadnjih 100 godina? A meni se cini da nije hladnija bila ima puno godina.. ja strucnjaka i ko nam odredjuje..ccc..
Valjda Afrike bolan-bolan? Tamo smo svi sisli sa drveca i krenuli put Europe.
e ti se izgleda pravo razumijes u istoriju.. u iraku i siriji je prvo vladalo hriscanstvo hiljadama godina prije dolaska ovih tvojih
Jesu li vozom ispod mora presli na otok ili su avionom???
hahahaha-oni se bore protiv terorizma a i oni teroristi,hahahaha.......
hahahahahha zato su Britanci onako ruzni
koja glupost, zna se da su svi potekli iz koljevke civilizacije tj. irana i iraka pa i srbi... eto sad nek počine masovno samoubojstvo
A sta se desavalo u juznoj americi za to vrijeme, nemaju oni pojma, samo seru. Sta je sa piramidama u Visokom, one definitivno postoje.
Ne kaki ti gore nismo od ameba nastali, mi postojimo jos od prije velikog praska, univerzum je srpska zemlja, jedino su nas hrvati zaje.bali sa olujom i albanci sa natom
Sta li ce nebeski narod sad reci na ovo :) Oni su kako je poznato nastali direkt od ameba :D