Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alane svaka čast! Predivne fotografije! Tuga je samo što ovi naši mozgovi ovdje pogledaju ova prostranstva i odmah na nacionalizam pomisle.
Mi smo planeta u jednoj galaksiji koja ima svoje sunce, svako sunce je zvijezda, mislim da to znamo... e sad, u nasoj galaksiji ima izmedju 100 i 400 MILIJARDI zvijezda, znaci u samo jednoj galaksiji, a ono dokle je Huble teleskop dobacio zna se da ima oko 200 MILIJARDI galaksija.... i onda se nadju ljudi koji se zamaraju time kako se ko zove i koje je vjere, dal se jede desnom rukom jer je lijeva sejtanska i sl. Volio bi Alana upitati sta misli o ovome.
@sinjor Zato sto sam kao ljevak dozivio prozivke od pojedinih "svojih" jer se koristim lijevom rukom, nisam od onih anamo, mada sve te fanatike stavljam u isti kos.
Posle ljetne kiše dva zatvorenika pogledaše vani: -jedan viđe sunce -drugi viđe blato hoću reći,percepcija je naša realnost. Za razliku od nekih koji kad vide i pročitaju o dimenzijama kosmosa,posumnjaju. Ja opet čini mi se,nikad nisam bliže vjeri,nego kad se utopim u ramišljanje o nevjerovatnim dimenzijama kosmosa.
Ovo su sve srpske komete hahahah
Bravo za fotografije! Poguglajte earth is flat, informisite se malo!
Predobre fotografije, svaka cast!
daleko je andromeda, al je herceg-bosna još dalja
jako korisna informacija da će se Plejade razići za oko 250 miliona godina... uvijek sam se pitala
Kakav mars, vidim samo stećak xD
Bosanski stecci vjecni dokaz Bosne i Bosnjaka !
Kako onda objasnjavas postojanje stecaka na sirokom prostoru koji se nalazi izvan istorijskih granica Bosne?
Nema tu sta objasnjavati, gdje god su stecci dotle su bile Bosanske granice ;) Pametnom dosta !
IZNAD BOSANSKIH STECAKA☝️️
Bosanska pkrajina koju je Tvrtko osovjio!!!