Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@IV Uzivaj u jos 10 godina vjerovanja. Jer tada bi u redovnu upotrebu trebali uci lijekovi koji blokiraju starenje(kod miseva produzuju zivotni vijek u prosjeku oko 800%, i uz redovne doze to se moze skoro beskonacno produziti), tj brisu taj mehanizam iz DNK. Vjecna mladost i teoretski, ako ti ne padne meteor na glavu, izgoris ili te upucaju, i vjecni zivot. Taj potencijal je vec u nama samo ga treba otključati.
koji ce moj nekom vjecni zivot? samo bi se nagledo razno raznih ratova, lazii, manipulacija.
Kad naučnici pobijede starenje i smrt (a to je nikad) postajem ateista.
@ Lazni vjernik Sto je najgore, ovo stvarno jeste istina. Konkretno sto je najtuznije, Sotona/Šejtan/Đavo nije ucinio ni 5% zla koje je učinio taj Jahve. Ali on je Bog po njima pa mu se vjerovatno prašta. Samo meni nije jasno šta se tim ljudima motalo po glavi pa su odlučili da se klanjaju takvom Bogu, vjerovatno pridruzi nam se ili umri taktike...
Bog iz Starog zaveta je verovatno najnezgodniji lik u celoj književnosti: ljubomoran i ponosan na to, sitničav, nepravedan, opsesivni ludak koji ne prašta, osvetoljubivi, krvožedni ratni zločinac, ženomrzac, homofob, rasista, decoubica, sinoubica, megaloman, sadomazohista i hiroviti zlonamerni siledžija.
rekoh ja jednom,pakao nepostoji u opšte poznatom opisu pakao je na zemlji...
je.bo ti i bog i apple ma.ter
Reci Bog je jedan: i ukljuci Apple Mac.
Ko u filmu True Lies.