Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo jedino mozete diziviti ako odete izvan grada u pririodu gdje nema svjetlostu tj light pollutiona Ja sam jedno ima takvu priliku da gledam zvijezde i stavrno je prelijepo nesto najljepse sto sam ikad vidio za ne povjerovati
Hocel antihrist ustat tada?
E bas cu se nagledat
mogu se samo sMOGA nagledat...
Bice vidljivo ako ne nalozimo uglja ponovo 😊
Ko djetetu mi bilo najljepse gledat u zvijezde iznad rodnog kraja a sad kad pogledas u nebo mozes samo oslijepit od cadja 😞
I tako jedne noći kao što je ova, prije nekoliko miliona godina, Srbi siđoše na Zemlju. I danas kad pogledaju ovo poravnanje, čeznu za dalekim domom.
Tako isto i dis2, moj i Bakirov potrčko. I on ponekad čezne za domom u brdima. Ne vidi doma od kako mu Bakir moj nađe stan na Bistriku.
Mi u Zenici cemo se bas nagledat tih planeta :P