Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amaterski fotošop ! ;-)))
Ma da inače će otići i fotografisati Crne rupe, blago tebi...
More NASA, sve 😂😂😂
"veliku crnu rupu, onu najvećeg tipa"
Kuran je znao za crne rupe prije 600 godina! Cak i cinjenicu da kosmos RASTE i siri se! Whilst speaking of the first creation of the universe, the Quran clearly describes its ending into yet another black hole, connecting the end to the beginning, thus completing the full circle of the story of cosmos. The Quran declares: Remember the day when We shall roll up the heavens like the rolling up of written scrolls ...7 And the heaven We built with Our own powers (aydin) and indeed We go on expanding it (musi'un).1
Pa hajte vi Ku'ranicari otkrijte nesto prije naucnika sluzeci se Kur'anom! Sto niste iskoristilo to sto pise u knjizi da otkrijete nego uvijek cekate naucnike pa onda klasika "to je pisalo u Kur'anu" a nije pisalo nista jer se ta ista recenica moze interpretirati na hiljadu razlicitih nacina a Bog zna sta je pisac htio reci ;)
Sergio Ramos je kriv za ovu rupu
prelijepo...
Htjedoh da napišem, ali vidim da ima ovdje još ljudi koji su vidjeli isto: Najveća crna rupa u svemiru je BIH, nažalost.
pročitajte prijevod Qur'ana i sve će vam biti jasno, a ako ne budete razumjeli tražite dodatno tumačenje od nekog stručnjaka za tefsir.
Hopa
sad nek stave "nešto" u rupu
ovo koliko ja vidim je rupa od metka na sofer sajbi tog njihovoga astrologa
Čuj astrologa? Prejako...
hahahahahaha...ne kaže se đabe..ispeci pa reci
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
fotosop. :D
Ma sta god da je, dobra roša za klikera.
Ta crna rupa se zove bosna
Nemoguće! Ova tek pronađena crna rupa raste, postaje veća i veća, a mi smo sve manji i manji.
Waaao sve mi više liči na postlje za suncobran.
...usmjerite teleskope na balkan...
Mi smo paradoksalne crne rupe.
kad pogledam ovu sliku, ipak, mislim da im se pokvario teleskop :) :)