Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja Dodik precjednik Republike Srpke smatram da je 49 % ateroida srpsko, u suprotnom ako nedobijemo naš dio napravit če mo referendum o odcjepljenju našeg dijela i pripajanju drugoj galaktici.
kakve smo srece u BiH ce pogoditi
ima li neko mozda neki normalan i strucan komentar??? pa dajte vise... sta vam je?!? nego da pitam, da li neko mozda zna ili ima neku informaciju i asteroidu koji je kao 1994 godine trebao da pogodi zemlju, tacnije evropu, a da su tada amerikanci reagovali i da su ga unistili??? zna li neko nesto o ovome? kod nas je tada bio rad, tako da nam uopste nije ni bilo do toga...nego ameri su tada reagovali cisto iz razloga da se je desio taj udar ameriku bi zapljusnio veliki okeanski talas i sve rasturio ... ima li neko da zna nesto ozbiljno o ovome?
Ja odo kod daidze u Njemacku mene bas briga
Ma posaljite jednog Bruce Willisa, nek izbusi rupu, metne atomsku bombu u nju, i rokne ga. \"We win Gracie!!!!\"
Tad cu imat 49 godina... Vi zohari pomrite, ko vas j. Meni dovoljno :D
Nasa u kooperaciji sa sjeverno-meksickim vracevima koji su uspjeli da se astralno projektuju na sami asteroid putem tradicionalnog koristenja pejotla, potvrdjuju da ce smak svijeta dakle ipak biti pomjeren za 2036. godinu. Kako dalje izvjestavaju, razlozi tome su tehnicke prirode.
Hajde hvala Bogu nesta pozitivno
a zar nije smak svijeta 2012 ?
Tada ce 500g hljeba biti 35km
ja sam cuo da ce Miroslav Ilic polomit sve case od kristala!
po ovim putanjama, prvo ce u Veneru :P
Neka ide u Banovice !
A stoOoO ce meni ljudi biti, hoce li mi kisnuti gloooova?
cant wait
ja rujama vjerujem ako rujo kaze samo steta sto prije ne sastavi pun mi kur¨\'c svega
I ja sam malo caprkao oko Aseroida 2011 CQ1,ali nije mi jasno kako nije ovo bilo na tv-u...c,c,c,c ipak to nije svakodnevnica