Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odosmo mi visoko, čak u deveto nebo, samo nam još princevi i princeze fale.
Isktene cestitke ildi i Zinedinu
bravo divniste samo tako nastavite
Bravo za mlade!Ples je nesto najljepse na svijetu, i nazalost podcijenjen je za razliku od drugih sportova.Pokret tijela u plesanju dosta govori o osobi.Il si kamen ili vatra.
Slazem se potpuno. Ples je cak popularniji i od nogometa u zemljama Juzne Amerike. Inace vrli izvor poznatih nogometnih fenomena. ;) Bravo za Zinedina i Ildu!
Svaka cast, samo naprijed,, uzivajte. Prelijepo ih je vidjeti. :-)
@Merka hahahahaha daa, uh tango........ :-)
@Merka hahahah Sta rece i osta ziv-a. ;-) Ma ne ne bi to bilo zanimljivo, mozda tangice ispod suknjice, uvijek je zanimljivije kad nije sve na izvolite. ;-)
nekome je stari veliki fan Reala iz Madrida.
Svaka cast djeco!
Zinedin! :)))) Bas roditelji znaju biti bezobzirni kad su imena u pitanju.
@IPretobom Jasta! Bas lijepo zvuci. Kao i vecina arapskih imena. :)))
@IPretobom Samo ne znam sto dajete arapska imena, a govorite slavenskim, bosanskim jezikom. :)
otac na aparatima, dao mu ime po Zidanu, a on pleše :D