Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma žalosno je to. Toliko nepovjerenja, upoređivanja, takmičenja, žrtvovanja za Photoshopirane ideale...
kao i većina sarajlija, odmjeravamo i muškarce i žene podjednako.... glupo je insistirati da kod ljudi postoje krajnosti \'\'odmjeravanja\'\' svak svakog odmjerava iz različitih razloga ljudski mozak nije fiksirana kategorija...
što bonii samo kopirate tekstove ? Skinite one slike GC-a onda pametnije bi vam bilo
Ja kad dodem u Bosnu ne mogu se nagledati nasi ljepotana besprijekorno njegovanih lijepi bijeli zubi,bez mrvice viska sala,fini maniri.Covjek ih se ne moze nagledati kakve zene.
Lijepo samo promjenis stranu ulice, ako si pjesaka:)
Ni slucajno, odmjerava se samo ciljna skupina 25-35 muske populacije. Zene mogu sto se mene tice, glloguzze hodati i ostati neodmjerene.
ko te rodio...pazi kako kom...
BAŠ ME LOMI........
Zene su međusobno zavidne kuje.
I ja isto odmjeravam zene
eh zene zene..
...da ne bude zabube...nije zbog mene :)...samo primjećujem detalje :)
one se takmice a ja dodjeljujem stafetu pobjednici
...kad žena ženu \"odmjeri\"....ja se samo o\'ladim....nedao bog da pogled ubbiya...