magazin
2

Završeno super finale Imtec FIFA 16 Challenga

U prostoprijama Cinema City-a u subotu 30.01.2016. godine nakon 6450 minuta uzbudljive igre i više od 600 učesnika u četiri bosanskohercegovačka grada, završen je Imtec FIFA 16 Challenge. Pobjednik je Armin Huseinović koji je u super zanimljivoj finalnoj utakmici, tek nakon penala došao do prvog mjesta i osvajanja glavne nagrade, Xbox One.

Pobjednik je Armin Huseinović koji je u super zanimljivoj finalnoj utakmici, tek nakon penala došao do prvog mjesta i osvajanja glavne nagrade, Xbox One i nije krio oduševljenje zbog osvojenog prvog mjesta.

Finalna utakmica je bila jedna od najboljih koje je ikada odigrao, u kojoj protivnik do kraja nije odustajao te se sve svelo na zadnju minutu i zadnji šut. "Zaista sam sretan zbog osvojenog prvog mjesta i nadam se da će se ovako nešto opet organizovati u BiH" - rekao je Armin.

U sklopu super finala, osim takmičarskog dijela, Imtec se potrudio i da predstavi gamerski segment iz svoje ponude, te su tako svi posjetioci imali priliku da vide, ali i isprobaju računare, konzole, slušalice, miševe, tastature i ostale proizvode iz Imtec ponude.

"Htjeli smo približiti gamerski svijet nas, a i ljudima u BiH, koji su imali priliku da vide, ali i da isprobaju. spremamo nove projekte, ne smijemo još otkrivati o čemu se radi, ali možete očekivati nova iznenađenja iz Imteca," - rekao je Namik Brka, referent marketinga u prodaji, Imtec d.o.o.

Svi posjetioci imali su priliku i da učestvuju u nagradnoj igri, u kojoj je najviše sreće imao Džan Zimić koji je osvojio pametni telefon Acer E700.“